Flytting

Er du på flyttefot står du nå foran en viktig avgjørelse...
valg av flyttebyrå.

Enten du skal flytte i inn- eller utland så står vi i Antonsen T-Line til tjeneste! Vi har lang erfaring fra bransjen og tusenvis av flytteoppdrag bak oss. Dyktige og effektive medarbeidere og sjåfører vil sørge for en smidig og trygg gjennomføring av ditt flytteoppdrag. Service er i fokus hos oss og har du spørsmål om flytting så står vi selvfølgelig klare til å svare på dine henvendelser.

Om Antonsen T-Line

Antonsen T-Line har gjennom 25 år med flytting i inn- og utland, opparbeidet en bred kompetanse og erfaring i bransjen. Vårt mål ved et hvert oppdrag er punktlighet, kvalitet og service til konkurransedyktige priser.

Et flytteoppdrag er lang mer enn bare kjøring av flyttegods fra A til B. Husk at vi i Antonsen T-Line kan bistå med alt fra pakking og flyttevask til forsikring og fortolling av flyttegods. Send oss en uforpliktende forespørsel og vi vil sende deg et forslag til gjennomføring av ditt flytteoppdrag.

Antonsen T-Line har hovedkontor i Sortland. Herfra administreres alle våre oppdrag i hele Norge og på kontinentet. Vi har også bygget nytt lager på hele 1000 kvm. for våre kunder som ønsker mellomlangring av sitt flyttegods.

Har du planer om å flytte så ta kontakt med oss allerede nå. Det kan være lurt å starte forberedelsene i god tid - vi i Antonsen T-Line har gjort dette før og vet hva som skal til!

Flytte til eller fra Utlandet?

Flytte ned til varmen, eller hjem til kulda?

T-Line Norge AS kan også hjelpe dere med flytting både ut og inn i landet . Klikk her for mer informasjon

Flyttebil